Lähihoitaja (Kesätyö kotihoito) - Keravan kaupunki

Haemme innostuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia kotihoitoon eri pituisiin määräaikaisiin kesäloman sijaisuuksiin 1.5.-30.9.2019 väliselle ajalle. Kesälle sijoittuvat palvelussuhteet sopivat erinomaisesti alaa opiskeleville tai jo kokeneemmillekin tekijöille.

Tehtävät sijoittuvat Keravan kotihoitoon. Kotihoidon lähihoitaja vastaa asiakkaiden avustamisesta hoidossa ja arjen askareissa, sekä lääkehoidon toteuttamisesta ja kuntouttamisesta. Kotihoidon asiakkaat ovat eri-ikäisiä ihmisiä, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa voidakseen asua omissa kodeissaan turvallisesti ja laadukkaasti. Keravan kotihoidossa työskentelee 55 työntekijää, jotka on jaettu viiteen tiimiin (eteläinen Kerava, pohjoinen Kerava ja kuntouttava kotihoito). Työtä tehdään kahdessa vuorossa, seitsemänä päivänä viikossa.

Lähihoitaja vastaa itsenäisesti tai tiimissä kotihoidon asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta asiakaslähtöisestä hoidon toteuttamisesta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Lisäksi lähihoitaja on mukana luomassa ja mahdollistamassa asiakkaillemme virikkeellistä ja merkityksellistä arkea.

Tehtävässä menestymistä edesauttavat oma-aloitteinen ja itsenäinen työote ja joustavuus. Katsomme eduksi b-ajokortin. Toivomme myös vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään. Ympäriltäsi löydät osaavan, innostuneen ja tulevaisuussuuntautuneen ammattilaisten joukon, joka tukee sinua sekä tehtäväsi menestyksekkäässä hoitamisessa että oman osaamisesi kartuttamisessa. Työympäristönä olemme viihtyisä ja monipuolinen työpaikka. Ammattitaitonsa kehittämisestä innostuneelle työntekijälle tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tehtävien ja vastuiden mukana huippu-osaajaksi.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä edellytetään myös 18 vuoden ikää. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoon johtavat opinnot (60 opintopistettä, lääkehoidon kurssi ja ensimmäinen työssäoppiminen suoritettu). Tehtävän koeaika määräytyy palvelussuhteen keston mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti.

Hakuaika päättyy 30.6.2019 kello 14.00, mutta paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Läs mer

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Päivi Sinisalo sähköpostitse paivi.s.sinisalo@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4129 ja kotihoidon esimies Marika Mettiäinen sähköpostitse marika.mettiainen@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4430

Kotihoito
Adress: Metsolantie 9, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Olemme savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren