Skip to main content
test
Lähihoitaja kesätyö, kotihoito - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajia tai alan opiskelijoita, joilla on opintojen osalta lääkehoito suoritettuna, kesätyöhön kotihoitoon Riihimäelle. Voit itse vaikuttaa työsuhteen alkamiseen ja sen kestoon. Meillä pääset myös itse suunnittelemaan työvuorojasi.

Työtehtäviisi kuuluvat ikäihmisten kokonaisvaltainen hoito heidän omissa kodeissaan. Työ on itsenäistä, mutta saat tiimin sekä sairaanhoitajien tuen. Menestyt tehtävässä, jos kohtaat asiakkaat kunnioittavasti ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä, myös lääkehoidon osaaminen on tärkeä osa tehtävää. Voit tarvittaessa suorittaa Love-lääkeluvat meillä.

Kotihoidossa hyödynnetään hoivateknologiaa, käytössämme on Evondos lääkeautomaatti sekä etähoidon palvelut. Kirjaamiseen käytämme mobiilisti Hilkka-järjestelmää, joten voit kirjata käynnit jo asiakkaan luona. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, jotta varmistamme sinulle hyvät lähtökohdat työskentelemiseen.

Kotihoitomme jakautuu kolmeen eri alueeseen: Eteläinen, Itäinen ja Pohjoinen. Haemme nyt kaikkiin alueisiin innokkaita tekijöitä. Sinulta tulisi löytyä ajokortti, voit käyttää omaa autoa tai lainata kotihoidon pyöriä.

Haastattelut aloitetaan heti hakemusten saapuessa, joten täytä hakemuksesi pikaisesti. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin. Haastattelu voidaan toteuttaa paikan päällä tai teamsissä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eteläinen alue, kotihoidon lähijohtaja Pauliina Siik pauliina.siik@omahame.fi, 0505387294
Itäinen alue, kotihoidon lähijohtaja Elviira Hanninen, elviira.hanninen@omahame.fi, 0401801833
Pohjoinen alue, kotihoidon lähijohtaja, marjut.enqvist@omahame.fi, 0401955184

Lisätietoja

Kotihoito, Riihimäki

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Rekommenderade jobb