test

Lähihoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito

Hakuaika päättyy  12.6.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnista kiinnostunut lähihoitaja tai lähihoitaja/sairaanhoitajaopiskelija! Hae nyt kesätyöhön työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on asiakas.

Voit olla pitkään alalla työskennellyt, vastavalmistunut hoitaja taikka opiskelija. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri. Haemme nyt kuutta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen.

Kotihoidossa lähihoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä kuntouttavaa hoitotyötä noudattaen asiakkaiden omissa kodeissa. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista. Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran kotihoito, Linnoitustie 4, 02600 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko, jaksotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Edellytämme myös ajokorttia.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakkaan arvostavaa kohtaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Minna Mannila, puh. 0438271955 tai kotihoidon aluevastaava Päivi Kulmala, puh. 0406369573.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan