Skip to main content
test
Lähihoitaja, kesätyö, Lohjan kotihoito - Västra Nylands välfärdsområde

Haemme vuosilomasijaisia kesän 2023 sijaisuuksiin kotihoitoon Lohjalle. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja voit itse toivoa työskentelyaluetta. Lohjalla kotihoidon alueita on viisi: Länsi-Lohja (Sammatti-Karjalohja, Nummi-Pusula), Mäntynummi-Keskusta, Nummentausta-Keskusta, Routio-Keskusta ja Virkkala-Ojamo.

Kotihoito on pääasiassa ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa asiakkaan hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Kotihoidossa hyödynnämme myös teknologisia ratkaisuja osana asiakkaiden hyvää hoitoa. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoidossa saat tehdä mielenkiintoista työtä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja sinulla on koko moniammatillinen tiimi tukenasi työtä tehdessäsi. Työ on jaksotyötä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työvuorotoiveesi otetaan sijaisuudessa huomioon mahdollisuuksien mukaan. Kotihoidossa on mahdollisuus oppia uutta ja vahvistaa omaa ammattitaitoaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopintoja.

Ajokortti katsotaan hakijalle eduksi. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti koeaikana. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat
Länsi-Lohjan alue: Kotihoidon aluevastaava Teija Hagström p. 044-767 4884, teija.hagstrom@luvn.fi
Mäntynummi-Keskustan alue: Kotihoidon aluevastaava Tiina Rinkelo p. 050-5613 191, tiina.rinkelo@luvn.fi
Nummentausta- Keskustan alue: Kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen p.050-357 7890, pirjo.leinonen@luvn.fi
Routio- Keskustan alue: kotihoidon aluevataava Lea Loukkalahti p. 050- 3266 509, lea.loukkalahti@luvn.fi
Virkkala-Ojamon alue: kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen, p. 050-5613 193, sari.oksanen@luvn.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Lohjan, Karkkilan, Vihdin ja Siuntion kotihoidon palvelut, Lohjan kotihoidon palvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Ojamonkatu 34, 08200 Lohja

Rekommenderade jobb