Lähihoitaja (kesätyö) Mäntykoti Yli-Maaria

Luonnon keskellä Turun Yli-Maariassa sijaitseva Mäntykoti Yli-Maaria on koti 48:lle vanhukselle. Tehostettu palveluasuminen ja hoiva-asuminen on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyneille, monisairaille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti ympärivuorokautista hoivaa ja ohjausta. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen.

Lähihoitajan työ asumispalveluyksiköissä on moniammatillista ja vastuullista tiimityötä. Lähihoitaja vastaa osaltaan asukkaan kokonaishoidosta. Lähihoitajan työ asumispalveluyksiköissä on perushoitoa, lääkehoitoa ja asukkaan toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arviointia. Työ on kaksi- tai kolmevuorotyötä. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI - laatujärjestelmää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Lisäksi edellytetään tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Eduksi luetaan hyvät tietotekniset taidot, suoritettu Lop-lääkelupa ja kokemus vanhustyöstä. Lääkelupa on myös mahdollista suorittaa meillä.

Tule kesätöihin Mäntykoti Yli-Maariaan! Tarjolla eri pituisia kesäsijaisuuksia. Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn vanhusten asumispalvelujen parissa. Meillä on mahtava työyhteisö, jossa tehdään työtä hyvässä hengessä. Meille on hyvä tulla ja panostamme perehdytykseen. Työkaverit ovat aina tukenasi ja asiakastyö on mielekästä. Olet sitten jo valmistunut hoitaja tai opiskelusi aloittanut, laita hakemus ja tule meille! Ota rohkeasti yhteyttä ja tule meille töihin!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yksikön esimies Timo Säilä, p. 050-3424538, timo.saila@turku.fi.
12.4. - 25.4. välisenä aikana Nina Ailio, p.040-6106946, nina.ailio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 1, Mäntykoti Yli-Maaria
Osoite: Mittumaarintie 73, 20400 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs