Skip to main content
test
Lähihoitaja, kesätyö, Matinkylä Olarin kotihoito - Västra Nylands välfärdsområde

Tervetuloa kesäsijaisuuteen Matinkylä Olarin kotihoitoon!

Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee kuntouttavaa hoitotyötä noudattaen asiakkaiden omissa kodeissa ja on jäsen moniammatillisessa tiimissä. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista. Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot.
Kotihoidossa on käytössä Life Care -asiakastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä.
Kesäsijaisuuteen huomioidaan myös alan opiskelijat.

Työpaikan nimi ja osoite: Matinkylä Olarin kotihoito
Työaika: 114,75/3viikon jakso. Jaksotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Myös opiskelijat huomioidaan ja haastattelussa tarkisteaan opintopisteet.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme ajokorttia ja ruotsinkielentaitoa.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Tiina Hovila 050 4134620,
tiina.hovila@luvn.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen kotihoidon palvelut, Espoon kotihoidon palvelut, Matinkylä-Olarin kotihoito

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Piispantilankuja 6 A, 02240 Espoo

Rekommenderade jobb