Skip to main content
test
Lähihoitaja, kesätyö, Raaseporin tk. osasto - Västra Nylands välfärdsområde

Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toteuttaa sovittujen hoitolinjausten mukaista potilaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea potilaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata potilaita ja omaisia. Lähihoitaja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Sovimme yksilöllisesti tarvittavan perehdytyksen.

Työ on vuorotyötä ja tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia.

Työpaikan nimi ja osoite: Raaseporin terveyskeskuksen osasto, Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari
Työaika: jaksotyö, vuorotyöluonteinen
Tehtävä on määräaikainen 29.9.2023 saakka.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Lähihoitajaopiskelijana sinulta edellytetään hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot. Lähihoitajansijaisuudessa voi toimia alan opiskelija, jolla on vähintään 60 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme ruotsin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Carina Kass-Lundström, carina.kass-lundstom@luvn.fi p. 040-7114782

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Sairaalapalvelut

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari

Rekommenderade jobb