Lähihoitaja, kesätyö, Tuettu senioriasuminen

Hei sinä alan opiskelija tai vastavalmistunut lähihoitaja, tule meille kesän ajaksi töihin. Haemme sijaisia kesälomakauden ajaksi, alkaen toukokuulta. Sijaisuuden pituudesta voimme sopia ja tämän takia aloitammekin haastattelut jo hakuajan aikana. Valintoja tehdään hakuajan aikana.

Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen Tuettu senioriasuminen on osa Leppävaaran kotihoitoa. Tuetussa senioriasumisessa työskennellään moniammatillisesti ja itseohjautuvasti. Työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan omia tavoitteita toimintakyvyn parantamiseksi arjen toimissa.

Teemme tiivistä yhteistyötä Leppävaaran kotihoidon sisällä. Meillä Leppävaaran kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ tuetussa asumisessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan missä pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija (sh-opiskelija, 60 opintopistettä suoritettu)

Työpaikan nimi: Tuettu senioriasuminen, Leppävaaran kotihoito

Työaika: 114 h 45 min / 3 vko

Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisäksi edellytetään:

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme kokemusta hoivatyöstä ja ruotsinkielentaitoa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Leppavaaran_ela_ja_asu_seniorikeskus

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja puhelimitse ti-to klo 12-14 p. 043 825 1913

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Leppävaaran kotihoito
Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare