Skip to main content
test

Tule meille töihin Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoitoon.
Kotihoidossa pääset tekemään ja oppimaan kaikenlaista. Perushoidon lisäksi saa toteuttaa muutakin koulutusta vastaavaa työtä: haavahoitoa, lääkehoitoa jne. Työ on monipuolista ja päivät kuluvat nopeasti. Lisäksi alueellamme on välimuotoisen asumisen yksikkö, jossa halutessaan saa suunnitella ja toteuttaa aktivoivaa toimintaa. Työssä saa käyttää omaa luovuuttaan ja vahvuuksiaan. Alueemme on monipuolinen myös ympäristöltään. Pääset ajelemaan kauniisiin saaristo maisemiin sekä työskentelemään kaupunki miljöössä. Meillä on erityisen hyvä työilmapiiri, jossa autetaan, kannustetaan ja neuvotaan. Työ on sopivan itsenäistä, mutta yhdessä ratkomme haasteet ja nautimme onnistumisista. Työtä saa tehdä omalla persoonallaan. Välillä toimistolla nauru raikaa ja huumori kukkii.

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon, vuonna 2020 asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaiden antama kouluarvosana Turun kaupungin kotihoidolle oli 8,45.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Alueellamme pärjää niin kävellen, pyöräillen kuin autoillenkin. Työntekijöille on alueella kuusi autoa käytössä.
Alan opiskelijat, tervetuloa viettämään kesää meille, oppimaan ja kokemaan kotihoidon työ mahtavassa työyhteisössä.

Luemme eduksi LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.

Haluatko tietää lisää? Lue tarkemmin tehtäväkuvasta ja kotihoidosta www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Katri Tolonen p. 0500 859450, katri.tolonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Vähäheikkilä-Hirvensalo

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Rykmentintie 15 E, 20810 Turku

Rekommenderade jobb