Pitäisitkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen?

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Keskustan kotihoitoon Lahteen alkaen mahdollisimman pian ja kestäen 31.12.2021 asti. Keskustan kotihoidossa liikut työmatkat kävellen lyhyiden matkojen vuoksi.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hoitotyöstä.

Meidän mukavassa työyhteisössämme olisi paikka vielä yhdelle uudelle kivalle tyypille, joka on kiinnostunut tukemaan aktiivisesti asiakkaidemme arkea ja valmis tulemaan osaksi keskustan kotihoidon huippuporukkaa!

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön sekä suorittaa tai päivittää lääkehoitoluvat.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Kati Liikonen
puh. 050 383 6425
kati.liikonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Keskusta

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb