test

Lähihoitaja (Keuruun sairaala)

Ansök senast  11.12.2023 15:45

Tule lähihoitajaksi Keuruun sairaalaan!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee Keuruun sairaalaan vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Toteutamme Keuruun sairaalassa akuutisti sairaiden potilaiden hoitotyötä ja työskentelemme moniammatillisesti toimien yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Keuruun sairaalan osastolla hoidetaan akuutisti sairaita potilaita erikoisalasta riippumatta ja näin ollen lähihoitajan tehtävät vuodeosastollamme ovat monipuolisia.

Haettavana olevassa toimessa työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotonamme on jaksotyö. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työvuoroihisi pääset vaikuttamaan varsin laajasti.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelytaitoja. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työporukkaamme hyvän ja muutoskykyisen työkaverin.

Perehdytys: nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut. Käy tutustumassa Keuruun kaupunkiin: https://www.keuruu.fi/

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Katja Lähtevänoja, osastonhoitaja
p. 014 269 0340
katja.lahtevanoja@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare