test

Lähihoitaja, Kirkkonummen asumispalvelut

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:45

Tervetuloa aurinkoiseen työhön ikääntyneiden parissa! Etsimme nyt lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään Kirkkonummen asumispalveluihin.

Tarjoamme reippaalle ja aurinkoiselle lähihoitajalle antoisan vakituisen työn vanhustyötä eteenpäin vievässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä kotihoidon ja kolmen kirkkonummelaisen ympärivuorokautisen asumisyksikön kanssa. Olet siis todella keskeisessä asemassa ikäihmisten ja työyhteisöjen hyvinvoinnin edistäjänä. Muodostat Sijaispoolin tiimin yhdessä muiden osaavien ja iloisten lähihoitajien kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen asumispalvelut, Jokiniityntie 2
Työaika: Jaksotyö 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Pidämme tärkeänä hyviä yhteistyötaitoja, halua hallita oma työnsä, positiivista työskentelyotetta ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä ja työssä hyvin voiminen pitää meidät liikkeellä.

Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt rauhallisuudesta, valppaudesta, reippaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Koska liikut työyksiköiden välillä, on ajokortista ja oman auton ainakin ajoittaisesta käyttömahdollisuudesta sinulle apua.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Työ on kaksivuorotyötä. Työpaikka on savuton.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa: 25.1.2023 asti palvelupäällikkö Stiina Bergendahl, 040-126 9922 / stiina.bergendahl@luvn.fi ja 26.1.2023 alkaen palvelupäällikkö Sari Ahola, 050-320 9106 / sari.ahola@luvn.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan