Lähihoitaja kirralle Mikkeliin!

Ansök senast  22.7.2024 15:00

Marjat alkaa punertaa eikä päiväkään enää pitene. On aika lähteä suunnittelemaan syksyä. Tässä tarjolle taitava ja eloisa työ lähihoitajalle.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen operatiiviselle osastoalueelle Mikkeliin 19.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on työ, jossa tietää tekevänsä tärkeää työtä ja jokainen päivä on erilainen. Kyseessä on siis:

- Kirurginen vuodeosasto Mikkelin ydinkeskustassa
- Työ ei sovi ihan aloittelijalle, kokemusta sairaalamaailmasta on hyvä olla. Kokemus erikoissairaanhoidosta lasketaan eduksi.
- Peruspalkka 2689,30 € + smartum 300 € + lomarahat, lisät, vuoronvaihtokorvaukset ym. Lisäksi rekryraha 500-800 euroa, jos tulet ensimmäistä kertaa Eloisaan
- Työn tuunaus: 3-vuorotyö.Työvuorosuunnittelu toimii.
- Kolme kirurgian tiimiä, sijoittuminen päätetään yhdessä.
- Haastattelemme myös hakuaikana - toimimme reippaasti, ettei sinun tarvitse odotella turhaan.
- Kysy lisää, puh. 040 359 9131 /Saara

Tiimiemme tavoitteena on potilaiden yksilöllinen ja laadukas hoito. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi perehdytyksellä, koulutuksella ja verkko-oppimisympäristöillä. Toivomme sinulta innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Työvuorosi pääset suunnittelemaan itse yhteisöllisen työvuorosuunnittelun kautta. Meillä on mahdollisuus tehdä pitkiä työvuoroja, jolloin vapaapäivien määrä kasvaa, mutta myös 7-10 tunnin mittaiset työvuorot onnistuvat. Teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuajan kuluessa. Työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Saara-Liisa Tarvainen, puh. 040 359 9131, saara-liisa.tarvainen@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare