test
Lähihoitaja / Kissanmaan kotihoito - Tampereen kaupunki

Haemme Kissanmaan kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista heidän omissa kodeissaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, jossa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta sekä vastuullisuutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista. Tehtävässä edellytetään koronarokotusta tartuntatautilain §48a:n mukaisesti. Lisäksi suosittelemme vahvasti influenssarokotusta (tartuntatautilaki 48§).
Eduksi katsotaan aiempi työskentely ikäihmisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Ulla Siniranta p. 050 596 7538, ulla.siniranta@tampere.fi ja palvelupäällikkö Merja Korpi p. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 9.2.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Ulla Siniranta p. 050 596 7538, ulla.siniranta@tampere.fi ja palvelupäällikkö Merja Korpi p. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Kissanmaa

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb