Lähihoitaja / Koivistonkylän kotihoito - Tampereen kaupunki

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista heidän omissa kodeissan. Koivistonkylän kotihoidon alueeseen kuuluu Koivistonkylä, Nirva, Veisu, Korkinmäki, Peltolammi, Lakalaiva ja Multisilta.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen Koivistonkylän kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Koivistonkylän kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, jossa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, vastuullisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu 1).

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Teija Muro puh. 040 023 6290 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.9.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Teija Muro puh. 040 023 6290 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Koivistonkylä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb