Skip to main content
test
Lähihoitaja, Koivukylän yhteisöllinen asuminen - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Koivukylän yhteisöllinen asuminen
Karsikkokuja 13 , 01360 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja LÄHIHOITAJAN määräaikaiseen tehtävään Koivukylän yhteisölliseen asumiseen.

Koivukylän yhteisöllisessä asumisessa on 60 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille ja vammaisille. Toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea asukkaan henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan ja RAI-osaamisen.

Haluamme, että jokainen voi tulla iloisin mielin töihin ja asukkaamme voivat hyvin. Asukas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi. Meillä huolehditaan uuden työntekijän perehdytyksestä ja koulutuksesta.

Koivukylän vanhustenkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, meille pääset myös hyvin omalla autolla. Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, apulaisosastonhoitaja sekä ruokapalveluvastaava. Porukkaamme kuuluu myös hoitotyön opiskelijoita sekä avustavia työntekijöitä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 ajan 300 euron sitoutumislisä, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 03.10.2023 tai sopimuksen mukaan - 15.08.2024
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö, vuorotyöluonteinen
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2381,23 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Asumispalveluiden esihenkilö Kati Ikonen
050 302 4145, yhteydenotot arkisin klo 8-15
kati.ikonen@vakehyva.fi

Tehtäväaluepäällikkö Tiina Valtonen
040 563 8657, yhteydenotot arkisin klo 8-15

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb