test

Lähihoitaja, Kolpene, Rovaniemi

Ansök senast  13.5.2024 15:00

Lähihoitajaksi Kolpeneelle Rovaniemelle!

Kolpeneen tuki-ja osaamiskeskukseen haetaan lähihoitajaa vakituiseen tehtävään varahenkilöstöön asumisen palveluihin.

Varahenkilöstö on vakituisessa työsuhteessa olevia työntekijöitä, jotka kiertävät yksiköissä lyhytaikaisiin ja äkillisiin poissaoloihin Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen eri yksiköissä. Lähihoitaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Työ on jaksotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme sinulle
- Monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa sinua tukevat ja auttavat onnistumaan moniammatillinen ja innovatiivinen työporukka.
- Lähiesihenkilön ja moniammatillisen asiantuntijatiimin tuen työhösi.
- Smartumin hyvinvointiedun 150e /vuosi.
- Polkupyöräedun.
- Koulutusta henkilöstön tarpeiden mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto. Aikaisempaa kokemusta kehitysvamma-alalta ei vaadita, saat työhösi moniammatillisen tiimin tuen ja perehdytämme tehtävään.
Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä luotettavuutta. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Tehtävän palkkaus varahenkilöstössä on 2 500 e/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme reksteröitymistä Valviran ammattirekisteriin.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 13.5.2024 klo 15.00 mennessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Nina Joutsen 040 168 7304 nina.joutsen@lapha.fi

palvelupäällikkö Jaana Kortelainen jaana.h.kortelainen@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare