test

Lähihoitaja (Konginkankaan palvelukeskus, Äänekoski)

Ansök senast  30.4.2024 15:45

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Voit olla kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.

 Haemme määräaikaisiin tehtäviin ajalle 31.8. ja 31.12.2024

  
LÄHIHOITAJIA (2)


Konginkankaan palvelukeskus tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista asukkaille. Toiminnan tarkoituksena on tukea asukkaiden omatoimisuutta ja tarjota kodinomainen, turvallinen ympäristö, jossa asukkaat pystyvät säilyttämään yksityisyytensä, itsemääräämisoikeutensa sekä oman elämäntyylinsä mahdollisimman pitkään. Toimintaa ohjaavat kuntouttava työtapa, omahoitajuus ja tiimityö.

Palvelukeskus on jaettu pienyksiköihin eli tiimeihin, jotka ovat Kömin Tupa1 ja 2, sekä Kömin Helmi. Pääasiassa työntekijät toimivat omissa tiimeissään, mutta tarvittaessa vuoroja tehdään myös yksikön muissa tiimeissä. Jokaisessa tiimissä asuu vakituisesti 10-11 asukasta. Miehitys yksikössä on aamuisin 6, illalla 6 ja yöllä 2 hoitajaa. Lisäksi yksikössä on 2 sairaanhoitajaa, joka vastaa pääasiassa sairaanhoidollisista tehtävistä, sekä sosionomi pohjainen ohjaaja. Koulutuksiin osallistumista tuetaan ja yksikössä pyritään järjestämään myös sisäisiä koulutuksia.

Tehtäviisi kuuluu perushoidolliset päivittäistehtävät kuten pukeutumisessa, peseytymisessä ja ruokailuissa avustaminen, lääkehoito, virkistystoiminnan ohjaaminen, kirjaaminen, omahoitajuus 1-2 asukkaalle, joka sisältää mm. omaisyhteistyötä, HOPASUn laatimisen ja RAI-arvioinnin. Lisäksi voit omien mieltymystesi mukaan ottaa vastuutehtäviä esimerkiksi hoitotarviketilausten, haavanhoidon, muistihoidon, laiteturvallisuuden tai muun mielenkiinnon kohteen mukaisesti. 

------------------------------------------------------------------------------ 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia. 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista. 

 Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!   


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Janna Hämäläinen - Vakoniemi

palveluvastaava

p. 0407064251

janna.hamalainen-vakoniemi@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare