test

 Lähihoitaja (Konneveden kotihoito, Konnevesi) määräaikainen  

Ansök senast  7.12.2023 15:45

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Haluaisitko liittyä meidän osaavan ja tekevään joukkoomme? Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Haemme määräaikaiseen tehtävään 21.1.2024 asti

  LÄHIHOITAJAA  

  Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen.

Onko kotihoito sinulle vieras työkenttä? Ei hätää, perehdytämme sinut tehtäviin. Lisäksi tukenasi on moniammatillisen tiimin tuki. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Lähihoitajana teet työtä asiakkaan kotona kuntouttavalla työotteella; ohjaamalla ja tukemalla asiakasta päivittäisissä toiminnoissa ja lääkehoidossa.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä, ihmisläheistä työotetta ja valmiuksia työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä. Huomioithan, että työskennellessäsi meillä tarvitset käyttöösi auton.

Työskentelemme kolmessa vuorossa, mutta on myös mahdollista työskennellä kahdessa vuorossa. Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu. Työaikamuotomme on jaksotyöaika. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työsuhteeseen, siten että työpäivät olisivat lyhyempiä

 Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.   

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.  

Jos tehtävä alkaa 1.1.2024 jälkeen, on valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.  

  Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Susanna Lehtonotko
palveluvastaava
p. 040 8487842
susanna.lehtonotko@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare