Lähihoitaja, Könninkoto-Niittykoti Ilmajoki

Ansök senast  27.5.2024 14:00

Lähihoitajan määräaikainen sijaisuus, Könninkoto-Niittykotiin Ilmajoelle, ajalle 8.7. - 31.12.2024.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.7. - 31.12.2024 Könninkoto-Niittykotiin Ilmajoelle

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana. Työtehtäviisi kuuluu lähihoitajan tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisessa palvelukodissa. Meillä työskennellään kolmessa vuorossa. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti.

Könninkoto-Niittykoti on tehostetun asumispalvelun yksikkö, missä on 47 asumispalvelupaikkaa ikääntyneille. Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen.

Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävän ennen määräaikaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Marja-Leena Haapamäki

puh. 0400 631728

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare