Skip to main content
test

Me haluamme tehdä seniorikeskuksemme asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Haemme aidosti ikääntyneiden hoivatyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa osaksi meidän kannustavaa tiimiä.

Kontulan seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikössä on tarjolla mielenkiintoinen sijaisuus lähihoitajana 26.2.2023 asti.

Arviointi- ja kuntoutusyksiköitä Kontulan seniorikeskuksessa on kaksi; Pohjantähti ja Kantola. Kummassakin yksikössä on 19 asiakaspaikkaa.

Pohjantähti on muistisairaiden kuntoutusyksikkö, jossa on kulunvalvonta. Kantolan asiakkaat ovat pääsääntöisesti AVH-kuntoutujia, sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujia. Kantolassa ei ole vastaavasti kulunvalvontaa, vaan kuntoutujat pystyvät liikkumaan itsenäisesti talon sisällä ja ulkona.

Lähihoitajana olet mukana asiakkaan perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Arviointi- ja kuntoutustyö tapahtuu arjessa, yhteistyössä asiakkaan, omaisen, monialaisen tiimin ja muiden verkostoon kuuluvien kanssa.

Vuonna 2009 valmistuneet tilat ovat modernit ja siistit. Työsuhde-etuna, muiden kaupungin työsuhde-etujen lisäksi, sinulla on mahdollisuus käyttää talon kuntosalia ja uima-allasta.

Sijaisuudessa voidaan ottaa huomioon myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat.

Työ voi alkaa myös sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna. Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta. Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kontulan-seniorikeskus/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kontulan seniorikeskus
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1706-22
  • 10.10.2022-26.2.2023
  • 2264,12 e/kk
  • 22.9.2022 - 6.10.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Maij-Lis Rantapelkonen p. 09 310 61821 tai 050 402 0325

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kontulan seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Kontukuja 5, 00940 Helsinki

Rekommenderade jobb