Skip to main content
test
Lähihoitaja Korppoon vanhustenhuoltoon - Pargas stad

Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki, jonka keskusta sijaitsee 25 km päässä Turusta. Saaristokaupunki tarjoaa ammattitaitoisille työntekijöille inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön.

Saaristoon töihin - lähihoitaja Korppoon vanhustenhuoltoon

Korppoo sijaitsee kauniissa Turunmaan saaristossa, jossa meri ja luonto ovat vahvasti läsnä.

Haemme lähihoitajaa Korppoon asumispalveluihin. Työ lähihoitajana Sateenkaaren palveluasumisyksikössä on monipuolista hoitoa ja hoivaa. Olemme kehitysmyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Sinulta toivomme reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/sateenkaari

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Erja Rajakangas, puh. 040 485 0400.
Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 431478. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Regnbågen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Mäntymäentie 26 D, 21710 Korppoo

Rekommenderade jobb