test
Lähihoitaja, Koskelan seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan seniorikeskuksen yksikköön C2. Yksikkö C2 on 16-paikkainen ympärivuorokautinen muistisairaidenhoivan yksikkö.

Toiminnassamme teemme asioita yhdessä. Päivä rakentuu asukkaiden yksilöllisestä hoivasta, arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy. Annamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat elää ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toivomme sinulta positiivista asennetta työhön, itseohjautuvuutta ja tiimityötaitoja. Sinulla on hyvä tilannetaju ja olet kaikkia arvostava, huomioiva, inspiroiva, luova ja reipas. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Pidät tärkeänä asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämistä. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Työyksikössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja vastuutiimiajattelu.

Päivittäiskirjaamisessa käytössä on APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-järjestelmä.

Uuden seniorikeskuksen Uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on kevät/syksy 2024.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Koeajan aikana suoritettava LoVe-lääkeluvat.

Luemme eduksi kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1896-21
  • 2.12.2021
  • 2218,12€/kk
  • 17.11.2021 - 1.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sari Joensuu, sari.H.joensuu@hel.fi, p. 09 31051987

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Käpyläntie 11, 00060 Tehy

Rekommenderade jobb