Skip to main content
test
Lähihoitaja, Koskelan seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Hei sinä ammattitaitoinen ja motivoitunut lähihoitaja! Tule meille töihin Koskelan seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikköön F4 vakinaiseen toimeen. Helsingin kaupungin työntekijänä saat suuren työnantajan koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Yksikössä on 18 asiakaspaikkaa. Asiakkaamme tulevat yksikköömme HelppiSeniorin asiakasohjaajan palvelutarpeen arvioinnin kautta tai kriisitiimin ohjaamana. Arviointi- ja kuntoutusjakson ensisijainen tavoite on kotiin palaaminen. Jos kotiin palaaminen ei onnistu, asiakkaalle haetaan ympärivuorokautista hoivapaikkaa.

Hoitotyömme tavoitteena on moniammatillisesti ja monipuolisesti tukea asiakkaidemme kuntoutumista. Henkilökuntamme on osaavaa ja motivoitunutta työhönsä. Noudatamme kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Apotti-toiminnanohjausjärjestelmä sekä iRAI-HC-järjestelmä.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä ja tehtäväsi on asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Meillä on keskeistä hoitotyössä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja sinulle myös nimetään oma perehdyttäjä. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajana olet motivoitunut, rohkea ja luova. Sinun on helppo tehdä tiimityötä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Pidät haasteista.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke meidän naapuritontilla on käynnistymässä vielä tänä vuonna 2023. Muutto uusiin tiloihin on vuonna 2026. Laita siis hakemus tulemaan ja olet osa uudistuvaa Koskelaa!

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Tehtävä täytetään 28.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55§:n mukaistaa tuberkuloosiselvitystä.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/seniorikeskuskoskela?locale=fi_FI

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Koskelan seniorikeskus, arviointi- ja kuntoutusosasto F4
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-981-23
  • 28.9.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 2328,91 €/kk
  • 11.9.2023 - 25.9.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

ts. osastonhoitaja Tarja Auranen p. 09 310 51985
vs. ylihoitaja Teea Snellman p. 09 310 45990

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Koskelan seniorikeskus, arviointi- ja kuntoutusosasto F4

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Hospitaalinkulku 7, F4, 00600 Helsinki

Rekommenderade jobb