Skip to main content
test

Lähihoitaja - tykkäätkö liikkuvasta työstä? Tule töihin meille Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kotihoitoon Lahden keskustaan jossa saat liikkua kävellen tai pyöräillen lyhyiden matkojen vuoksi. Ajokorttia et tarvitse ollenkaan.

Etsitkö vakituista työpaikkaa, sijaisuuksia, kokoaika- vai osa-aikatyötä? Meillä on monia mahdollisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi ja räätälöimme sopivan työsuhteen juuri sinulle.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen, juuri opiskeluista valmistunut tai hoitoalan opiskelija niin tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen.

Kotihoidon mukavassa työyhteisössämme olisi paikkoja vielä hoitajille, jotka ovat kiinnostuneet tukemaan aktiivisesti asiakkaidemme arkea ja valmiita tulemaan osaksi kotihoidon huippuporukkaa!

Työ meillä on monipuolista. Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Teemme työtä kahdessa vuorossa. Omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä. Tai kysy tehtävistä rohkeasti lisää.

Meillä kuulut joukkoon!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15110 Lahti

Rekommenderade jobb