Lähihoitaja kotihoidon psykiatriseen tiimiin

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja kotihoidon psykiatriseen tiimiin Seinäjoen kaupungille?

Etsimme lähihoitajaa lomasijaiseksi kesän ajaksi. Työssä edellytetään oman auton käyttöä. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita ja omaavan hyvät työyhteisötaidot. Eduksi katsotaan työkokemus mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Työ tehdään pääsääntöisesti arkena virka-aikaan.

Haastatteluja sijaisuuteen tehdään jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/kotihoito_0.html

Tutustu työnantajaan

Maarit Laitala, p. 044 4700224, maarit.laitala@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, kotihoito
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)