Lähihoitaja, Kotihoidon resurssipooli, Lohja

Ansök senast  2.8.2024 15:45

Hei sinä haasteita rakastava ja monipuolisesta työnkuvasta pitävä lähihoitaja! Hae Lohjan kotihoidon resurssipooliin vakinaiseen työsuhteeseen!

Resurssipoolin läihoitajan tehtävä on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja ja työ on liikkuvaa. Resurssipoolin työntekijöitä toimii kotihoidon alueden lisäksi myös tarvittaessa kotihoidon työnjaossa, etäkotihoidossa ja kotiutustiimissä. Työpiste vaihtuu lähes päivittäin ja eri tehtäviin saa perehdytyksen. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksiköissä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Aloitamme rekrytoinnit jo hakuaikana.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.
Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoidon Resurssipooli Lohja, Asemanrinne 9
Työaika: pääsääntöisesti kaksivuorotyö
Tehtävä on vakinainen
Tehtäväkohtainen palkka: 2562,95 € (1.1.24 lukien lisäksi liikkuvan hoitajan lisä 190,30€/kk)

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa aluevastaava Katariina Pelkonen, katariina.pelkonen@luvn.fi, p. 0443747643. Tavoitettavissa parhaiten klo 8-14. Ajalla 8.7.-2.8. tiedusteluihin vastaa Eija Saksala. eija.saksala@luvn.fi, p. 0444675308

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare