Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito - Keravan kaupunki

Haemme lähihoitajaa Keravan kotihoitoon!

Miltä kuulostaisi työ, jossa voi aidosti vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin? Entä jos työssä viihtyisikin niin hyvin, että tuntisi olevansa vähän kuin kotonaan?

Haemme osaavaa ja innostunutta hoitoalan ammattilaista lähihoitajan vakinaiseen työsuhteeseen 19.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Reipas työyhteisömme arvostaa sekä asiakkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävät sijoittuvat kotihoitoon. Kotihoidossa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen, asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen sekä aktiivisuuteen kannustaen. Hoidon suunnittelun työvälineenä käytämme RAI-arviointia. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Käytössämme on potilastietojärjestelmänä Apotti.

Tätä tulet meille tekemään:
Lähihoitajan tehtäviin kuuluu avustaminen asiakkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa. Lähihoitajana työskentelet omahoitajana ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta.

Näin onnistut tehtävässä:
Edellytämme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme kliinisen hoitotyön osaamisen sekä RAI-työkalun hallinnan.

Tule meille työkaveriksi:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Hakuaika päättyy 19.08.2022 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävstä antaa:
Kotihoidon esimies Tiina Mononen p. 040 318 4430 / tiina.mononen@kerava.fi tai
Kuntouttavan hoidon osaston esimies Tiina Valtonen p. 040 318 3287 / tiina.valtonen@kerava.fi

Lisätietoja

Kotihoito

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Santaniitynkatu 1, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb