Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito - Multian kunta

Etsimme lähihoitajaa Multian kunnan vanhuspalveluihin (kotihoitoon) vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko tulla työpaikkaan, jossa työpanostasi arvostetaan?
Tule työskentelemään vireään ja viihtyisään Multian kuntaan!

Kotihoidossa on noin 45 asiakasta. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 19.12.2022. Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen.

Tarjoamme henkilöstöetuina vuoden 2022 loppuun saakka mm. liikuntaedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin, sekä aamuisin saat työpaikalla maksuttoman aamupuuron ja kahvin. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Kotihoidossa käytössämme on myös mobiilisovellus. Työ on pääosin 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävään edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään.

Kotihoidossa edellytämme oman auton käyttöä.

Toivomme, että sinulla on LOVE-tentti suoritettuna (on myös mahdollista suorittaa se meillä heti työn alkaessa).

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan - sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Multian kunta on savuton työpaikka.

1.1.2023 siirrymme Keski-Suomen Hyvinvointialueelle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Sellman
Puh. 040 3016 252
tiina.sellman@multia.fi
Susanna Rasinmäki (5.12. alkaen)
Puh. 040 3016 281
susanna.rasinmaki@multia.fi

Lisätietoja

Multian kunta, Perusturva, Kotihoito

Multia on noin 1500 asukkaan vireä ja viihtyisä kunta Keski-Suomessa. Meillä kuntalaisten arki sujuu mukavasti laadukkaiden peruspalvelujen ansiosta.

Kaunis ja monimuotoinen luonto tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, loistavat harrastus- ja virkistymismahdollisuudet sekä hyvät puitteet erilaisille elinkeinoille.


Osoite: Pappilantie 8, 42600 Multia
Multian kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb