Lähihoitaja, Kotihoito Enonkoski

Haettavana 29.9.2020 klo 14 mennessä

Sosiaalipalveluiden tulosalueella, Sosterin kotihoidossa

1. Lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde Enonkosken kotihoidossa

2. Kuntoutuksen osaamisalaan suuntaututunut lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde Enonkosken kotihoidossa

1. Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme koulutusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Odotamme hakijalta toimintakykyä ylläpitävän työotteen hallintaa.
Työ on kaksivuorotyötä.

2. Tehtävän osalta haemme kuntoutuksen osaamisalaan suuntautunutta lähihoitajaa. Odotamme hakijalta toimintakykyä ylläpitävän työotteen hallintaa. Tähän tehtävään toivomme lisäksi osaamista toimintakyvyn arvioinnista, kotiuttamisiin osallistumista, apuvälinetarpeiden arviointia ja ohjausta sekä päivätoiminnan ohjaamista.
Työ on päivätyötä.

Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää huumetestin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Tehtävien täytössä noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ-sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut toteutetaan viikoilla 40-41.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 312797. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Savonlinna 15.9.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Jaana Sairanen, puh. 044 417 2229 tai
vastaava sairaanhoitaja Piia Kapanen puh. 044 417 2644
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Kotihoito Enonkoski
Osoite: Kuusitie 12 E 12, 58175 Enonkoski

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.