Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kotihoito Haaga 5 lähipalvelualue - Social-och hälsovårdssektorn

Etsimme osaavaan kotihoidon tiimiimme vahvistusta. Meillä on avoinna lähihoitajan toimi, jonka voimme täyttää sopimuksen mukaan.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kotihoitotyöhön.

Lähihoitajana meillä pääset tekemään monipuolisesti eri tehtäviä ja kehittämään tiimimme toimintaa. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön, johon kuuluu lähiesihenkilö, sairaanhoitajia ja lähihoitajia, Työssäsi tarvitset lääkeluvat, jotka voi suorittaa koeajan puitteissa.

Työpisteemme sijaitsee Länsi-Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Matkat asiakkaille taittuvat kävellen, pyöräillen tai autolla. Samassa rakennuksessa toimii myös toinen kotihoidon lähipalvelualue, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Työ on kaksivuorotyötä jokaisena viikonpäivänä. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja työaikaasi. Huomioimme työn ja muun elämän yhteensovittamisen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus tulemaan!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Haaga 5 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-1217-23
  • 4.12.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 2511,06 e/kk
  • 14.11.2023 - 1.12.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Minna Kotilainen, puh. 040 334 0594 arkisin klo 9-15.

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Haaga 5 lähipalvelualue

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Rekommenderade jobb