Pitäisitkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen?

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin, Hollola 2 kotihoitoon. Työn aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 31.12.2021 asti.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hoitotyöstä.

Hollolan kotihoito 2 alueella hoidetaan kotihoidon asiakkaita Salpakankaan taajamassa Soramäen lisäksi Hollolan kirkonseudun kylissä, jatkuen aina Hämeenkoskelle saakka. Alue on maaseutu voittoinen. Meillä on kaksi tiimiä ja omat tiimitoimistot, jotka sijaitsevat Salpakankaalla ja Hämeenkoskella.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija. Ajokortti on työn luonteen suhteen välttämätön.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola 2
Osoite: Tarmontie 6, Hollola, 15860 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!