Skip to main content
test
Lähihoitaja: kotihoito, Ilomantsi; rekrytointilisä (id6538) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajia Ilomantsin kotihoitoon.

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Kotihoito, Ilomantsi

Ilomantsi on Suomen itäisin kunta, lähellä luontoa ja kauniita maisemia. Ilomantsin kotihoidossa tehdään ihmisläheistä työtä asiakkaiden kotona, asiakkaan hyvinvointia ajatellen. Kotihoidon asiakkaat ovat pääosin ikäihmisiä, joiden luona kotihoito voi käydä jopa seitsemän kertaa vuorokaudessa. Asiakkaita Ilomantsin kotihoidossa on noin 110. Ilomantsin kotihoidossa tehdään kolmevuorotyötä, joten apua on saatavana kaikkina vuorokauden aikoina. Kotihoidossa toimii myös tehostettu kotihoito, jota sairaanhoitajat tekevät joka päivä klo 7.00-21.00.

Henkilöstöä meillä on 40, joista sairaanhoitajia on kuusi, loput lähi-/perus-/kodinhoitajia sekä palveluesihenkilö. Työyhteisömme on reipas ja avoin, joukkoomme on helppo tulla. Perehdytystä saat kolme työvuoroa työsuhteen alussa ja apua aina kun olet sitä vailla. Työyhteisössä on helppo kysyä ja pohtia asioita, sekä tuoda oma mielipiteensä esiin. Toivotamme sinut tervetulleeksi töihin Ilomantsin kotihoitoon!

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2345,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville lähihoitajille ja sairaanhoitajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 20 % suuruista määräaikaista rekrytointilisää 2.10.2022 saakka, kun työsuhteen alkamisesta sovitaan 14.4.2022 jälkeen ja työsuhde alkaa 2.5.2022 tai sen jälkeen. Rekrytointilisällä tuetaan oman henkilöstön jaksamista ja pyritään turvaamaan kotihoidon palvelut kesälomakaudella 2022.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 16.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6538
 • 16.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaIlomantsiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb