test
Lähihoitaja: kotihoito, Joensuu; määräaikainen (ID5092) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Tule LÄHIHOITAJAKSI Vaarat-Pyhäselän kotihoitoon.

Etsimme nyt lähihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin. Neuvottelemme mielellämme juuri sinulle sopivan mittaisen sijaisuuden.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Kotihoidossa pääset toteuttamaan mielenkiintoisia lähihoitajan tehtäviä. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa oman osaamisen ja ammattitaidon käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Työ edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tässä haussa huomioimme myös valmistumassa olevat lähihoitajaopiskelijat.

Tehtäväkohtainen palkka on 2287,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja: yksikön palveluesimies Heidi Svahn p. 013 330 6661, heidi.svahn@siunsote.fi.

Tehtävää haetaan sähköisesti 6.12.2021 mennessä.

Joensuussa 17.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tule turvaamaan arkea kanssamme!

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5092
  • 15.9.2021 - 6.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb