Lähihoitaja (kotihoito, Juva)

ESSOTE hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Juvan kotihoitoon ajalle 1.4.-24.8.2020

Juvan kotihoidon tavoitteena on tuottaa laadukasta ja turvallista hoitoa asiakkaille heidän omissa kodeissaan. Toimimme tarvepohjaisen toimintamallin mukaisesti, jolloin asiakas saa tarvitsemansa hoidon ja hoivan oikeaan aikaan. Työskentelemme kotihoidossa moniammatillisina tiimeinä, joissa lähihoitaja osallistuu kokonaisvaltaisen hoidon toteutukseen asiakkaan ja omaisen kanssa yhdessä laaditun hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työ kotihoidossa on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelman mukainen hoiva- ja hoitotyö (mm. asiakkaan päivittäisissä toimissa ohjaaminen ja avustaminen, lääkehoidon toteutus ja muu hoitotyö). Työ on palveluohjauksellista, eri asiakasryhmien erityistarpeita huomioivaa moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on perushoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto soveltuvasta koulutusohjelmasta. Voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, aktiivinen työote sekä kiinnostus oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Hyvä paineensietokyky ja joustavuus on myös eduksi.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Valkonen, puh. 040 029 3810, paivi.valkonen@essote.fi tai palvelupäällikkö Maija Loponen, puh. 050 389 5558, maija.loponen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Sairaalatie 6, 51900 Juva

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!