test

Lähihoitaja, kotihoito, kuntouttava arviointitiimi, Rauma

Ansök senast  4.12.2023 15:00

Etsimme lähihoitajaa Satakunnan hyvinvointialueen Ikääntyneiden toimialueen Rauman alueen kotihoitoon. Tarjoamme sinulle lähihoitajan monipuolisen tehtäväkuvan kotihoidossa. Työn aloittaessasi sijoitut Rauman kuntouttavaan arviointitiimiin.

Etsimme määräaikaista lähihoitajaa Satakunnan hyvinvointialueen Ikääntyneiden toimialueen Rauman alueen kotihoitoon. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 16.8.2024.

Tarjoamme sinulle lähihoitajan monipuolisen tehtäväkuvan kotihoidossa. Työn aloittaessasi sijoitut Rauman kuntouttavaan arviointitiimiin.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa Valvirasta. Eduksesi luemme aiemmin kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä sekä joustavuutta.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä 1.1.2024 voimaan tulevan lain 741/2023 edellyttämä rikosrekisteriote.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on jaksotyötä, kahdessa vuorossa ja työaika on 114h 45min/ 3 viikon jakso. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kotihoidon esimies Sanna Laine, p.041 732 3495, sanna.laine@sata.fi
Vastuuyksikön päällikkö Päivi Kovanen, p.044 793 5257, paivi.kovanen@sata.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Läs om arbetsgivare