Lähihoitaja, kotihoito Kuusankoski Kouvola

Ansök senast  25.7.2024 23:59

Tule meille Kuusankosken kotihoidon tiimiin työkaveriksemme!

Haemme meille kahta lähihoitajaa, toinen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja toisen määräaikaisuuteen ajalle 2.9.24 - 30.8.2025. Voit kertoa hakemuksessasi kummasta paikasta ole erityisesti kiinnostunut.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa.

Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Työskentelet palvelualalla, joten motivaatio, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon moniammatillinen tiimi esihenkilöineen.

Tarjoamme työnantajana mm. mahdollisuuden kehittää työtä, hyvän perehdytyksen, Epassi-edun ja kattavan koulutuskalenterin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto ja Valviran rekisteröinti sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta tuli voimaan 1.1.2024. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää toimittamaan rikosrekisteriotteensa iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa työskennellessään.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja hakuajalla. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Palveluesimies Virve Jäntti

p. 0407775917

virve.jantti@kymenhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare