Skip to main content
test

Lähihoitaja - tule töihin meille Päijät-Soteen, uudelle kotihoidon alueelle!

Haemme LÄHIHOITAJIA vakituiseen tehtävään kotiin vietäviin palveluihin uusille kotihoidon alueille Lahteen joko Launeen kotihoitoon tai Radansivun kotihoitoon. Kysythän myös määräaikasta tehtävää mikäli se sopisi elämäntilanteeseesi paremmin.

Työ meillä on itsenäistä ja monipuolista. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja uskomme, että kehityt kanssamme ammattilaisena. Työtapamme ja työvälineemme ovat moderneja ja niitä hiotaan paremmiksi yhteistyössä sinun ja kollegoidesi kanssa. Pääset hyödyntämään kokemustasi, kun kehitämme ja suunnittelemme tulevaisuuden työmalleja - näkemyksesi ovat meille kullan arvoisia. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Teemme työtä kahdessa vuorossa, ja omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa. Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Jos koet olevasi positiivisesti muutoksiin suhtautuva ja pidät työn kehittämisestä ja uudistamisesta, olet oikea henkilö tehtävään. Molemmissa yksiköissä on lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, geronomi, järjestelyapulainen ja lähiesimies. Voit olla jo kokenut hoitotyön konkari tai juuri opiskeluista valmistunut. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva lähihoitajaopiskelija.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa. Tämän lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään, hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meillä kuulut joukkoon!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Heidi Saloranta
puh. 044 753 3914
heidi.saloranta@phhyky.fi
Palveluesimies Mari Tolppala
puh. 050 387 8741
mari.tolppala@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15610 Lahti

Rekommenderade jobb