test

Lähihoitaja, Kotihoito länsi, Savonlinna

Hakuaika päättyy  13.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee viittä (5) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Savonlinnan lännen alueelle 13.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa! Meillä kotihoidossa on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttava työotetta. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävän hoidossa ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi.
Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilikirjaaminen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuus-vaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin opinnoin. Kevään 2023 aikana valmistuvat lähihoitaja opiskelijat otetaan huomioon.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mikä sisältää huumeseulan. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen sekä työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule mukaan ammattitaitoiseen Eloisaan joukkoomme!

Palvelupäällikkö Hannele Pulkkinen p. 044 417 2110, hannele.pulkkinen@etelasavonha.fi
Palvelupäällikkö Tanja Hyttinen p. 044 417 2245, tanja.hyttinen@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan