test

Lähihoitaja (Kotihoito, Läntinen Palokka - Tikkakoski)

Ansök senast  11.12.2023 15:45

Tervetuloa mukavaan työporukkaamme Läntisen Palokan - Tikkakosken kotihoidon alueelle.

Haemme vakituiseen tehtävään läntisen Palokan tiimiin

LÄHIHOITAJAA

Tehtävä on jakso- ja 2-vuorotyötä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Ymmärrämme hyvin jokaisen työn- ja vapaa-ajan tasapainon tärkeyden, autonomisen listasuunnittelun kautta pääset itse vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Tuemme henkilöstön työssä jaksamista, sekä työhyvinvointia, joten meillä on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön. Kysy tarvittaessa Suvilta tarkempaa tietoa tästä.

Kotihoidon palveluiden avulla tuetaan moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs kotona asuminen. Tuemme asiakasta tarpeen mukaisesti muun muassa:

-hygieniasta ja/tai ravitsemuksesta huolehtimisessa -toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä -sairaanhoidollisissa toimenpiteissä

Valituilla henkilöillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan oman työn kehittämiseen näin halutessaan. Perehdytykseen panostetaan ja sitä järjestetään hakijan halutessa pidemmällekin aikavälille toiveiden mukaan. Apua saa kysyä matalalla kynnyksellä työkavereilta ja esihenkilöltä. Moniammatilliseen yksikköömme kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia, toimintaterapeutti ja hoiva-avustajia. Työyhteisössämme on hyvä työilmapiiri, vuorovaikutamme avoimen kulttuurin kautta, jossa jokainen saa äänensä kuuluviin. Arvostamme jokaisen ammattitaitoa ja osaamista, yhdessä olemme enemmän. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa. Olet sitten vastavalmistunut tai jo alankonkari, odotamme sinua jo joukkomme! Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä on koeaika. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jos tehtävä alkaa 1.1.2024 jälkeen, on valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työstä tai työtehtävästä, niin soita tai laita Suville viestiä. Odotamme yhteydenottoasi.

Tervetuloa meille töihin!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Suvi Rantanen, Palveluvastaava
P. 050 516 6181
suvi.rantanen@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare