test

Lähihoitaja, kotihoito Lappeenranta Itäinen

Ansök senast  29.9.2023 23:59

Lähihoitajien tehtävät sijoittuvat kotihoitoon Lappeenranta Itäisen yksikköön.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.10.2023 - 22.4.2024.

Oletko se juuri sinä, joka tulisit meille Lappeenrannan Itäiseen kotihoitoon töihin? Annamme hyvän perehdytyksen aiemmin kotihoitoon perehtymättömälle.

Olemme kehittämismyönteinen, avoin ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyksikkö. Meille tiimityöskentely on tärkeää, joten saat meiltä hyvät ja luotettavat työkaverit rinnallesi. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja meille jokaisen työntekijän ideat ovat tärkeitä, niiden avulla kehitämme työyksikön toimintaa, että kotihoitoa yhdessä entistä paremmaksi. Liity rohkeasti nuorekkaaseen ja osaavaan työporukkaamme!

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- tyhy-rahaa vuosittain tiimisi kanssa nauttimiseen 25 €/hlö/vuosi
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja/perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, auton käyttömahdollisuutta ja hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Tehtävän alussa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Toimintayksikön esimies Sari Kajasranta, p. 040 651 3991, sari.kajasranta@ekhva.fi
Toimipisteenvastaava Marika Myöhänen, p 040 651 1658, marika.myohanen@ekhva.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Läs om arbetsgivare