Lähihoitaja (kotihoito, Laukaa), määräaikainen

Ansök senast  28.5.2024 15:45

Toivotamme sinut tervetulleeksi lämminhenkiseen työyhteisöömme, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä muiden huippuosaajien kanssa.

Haemme lisävahvistuksia ja meillä olisikin eripituisia sijaisuuksia

LÄHIHOITAJILLE

huomioimme hakijat, jotka voivat sitoutua sijaisuuksiin osa-aikaisesti.

Työpäivät vaihtelevat päivästä toiseen, mikä pitää työarjen mielenkiintoisena ja monipuolisena. Asiakastapaamisilla pyritään tukemaan ja auttamaan asiakkaitamme itsenäisessä arjessa selviytymisessä omassa kodissaan. Työtehtävät voivat sisältää perushoidollisia tehtäviä, sairaanhoidollisia toimenpiteitä, lääkehoitoa, seurantaa sekä asiakkaiden palvelutarpeen arviointia. Työarkesi kotihoidossa voi sisältää myös pienen kahvihetken, ulkoilun tai päivän polttavista puheenaiheista analysoiminen asiakkaan kanssa. Asiakaskäynnit toteutamme autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Liikkuva työ mahdollistaa minitaukojen lisäksi luonnon sekä maisemien ihastelun työvuoron lomassa.

Moniammatillinen työyhteisömme on iso voimavaratekijä vauhdikkaassa työarjessamme. Kollegalle pystyy aina tarvittaessa soittamaan, oli ongelma sitten isompi tai pienempi. Tiimissämme panostetaan avoimeen kommunikaatioon ja yhteistyöhön, unohtamatta (mustan) huumorin tärkeyttä. Vaikka tiimissämme onkin eri ikäisiä ja elämäntilanteessa olevia henkilöitä, on meille tärkeää tehdä töitä yhteisen tavoitteen, laadukkaan asiakastyön eteen.

Ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Siksi pyrimme huomioimaan eri elämäntilanteet ja toiveet työarjen suunnittelussa. Työelämän joustot alueellamme voivat tarkoittaa esimerkiksi osa-aikaista työaikaa, työvuorosuunnittelussa joustamista, tai tehtävänkuvien räätälöimistä.

Tuemme uusien työntekijöidemme töiden aloittamista perehdyttämisohjelmalla, joka sisältää päiväkohtaiset suunnitelmat ensimmäiselle viikolle. Nimeämme uusille tulijoille oman henkilökohtaisen mentorin, joka toimii arjen tukena. Mentorin lisäksi kollegoilta saat varmasti apua kinkkisissä tilanteissa.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

Palveluvastaavien tervehdykset:

Laukaa 1: Laukaa 1: Tule työskentelemään osana moniammatillista tiimiä. Tuo osaamisesi ja työpanoksesi tähän kokonaisuuteen. Meidän tiimeissä saa suunnitella ja vaikuttaa työpäivän sisältöön, vaikka työskentelemme kotihoidossa itsenäisesti tukenasi on tiimi ja minä esihenkilönä. Meillä ilmapiiri on avoin, olen esihenkilönä helposti lähestyttävä ja luotan työkavereihini. Tule tekemään meille sijaisuuksia, muokataan työaika sinulle sopivaksi elämääsi.

Laukaa 2: Tunnen kotihoidon kenttätyön hyvin ja yhdessä optimoinnin kanssa, tehtäväni on luoda puitteet työnteon onnistumiselle. Minä huolehdin siitä, että sinulla on riittävästi työkavereita työvuoroissa ja että et väsy työntekoon, koska tiedän, että kaikilla meillä on muutakin elämää. Olen helposti lähestyttävä ja kuuntelen sujuvasti ilot sekä murheet. Minulla olisi nyt tarjota sinulle omanlaista työarkea kotihoidossa, voimme sopia myös osa-aikatyöstä. Minä ja timanttinen työyhteisöni, otamme sinut mielellämme porukkaamme mukaan.

-------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Arvotamme innokkuutta tehdä töitä kotihoidossa. Toivomme myös, että olet kykeneväinen itsenäiseen työhön sekä omaat tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävässä edellytämme hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Työaikamme on jakso- ja 2-vuorotyötä.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehtomme määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme sijaisuuksia sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sanna Korhonen (alue 2)

palveluvastaava

Puh. 040 5616 479

sanna.korhonen@hyvaks.fi

--

Riikka Lötjönen (alue 1)

palveluvastaava

p. 040 828 0081

riikka.lotjonen (at) hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare