Skip to main content
test

Turku ja jokiranta, Ruisrock, monipuolinen liikunta ja kulttuuritarjonta mahdollisuuksia ja elämyksiä. Edellisen lisäksi tarjoamme kivan työpaikan rennossa työyhteisössä, mukavien asiakkaiden parissa. Työskentelemme isossa kerrostalojen rykelmissä, pääsääntöisesti sisätiloissa ja välimatkoja ei juurikaan ole.

Jos mielenkiintosi heräsi, työ Turussa ja Lehmusvalkaman kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Saat meiltä hyvän perehdytyksen, työtäsi tukevan ja turvallisen ilmapiirin. Meillä uskallat kysyä. Pääset kartuttamaan laajasti osaamistasi ja tarjoamme monipuolista koulutustarjontaa. Työ on itsenäistä kotihoidossa ja pystyt itse vaikuttamaan työpäiväsi kulkuun.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon, vuonna 2020 asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaiden antama kouluarvosana Turun kaupungin kotihoidolle oli 8,45.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Meillä saat olla oma itsesi ja käyttää maalaisjärkeä, oma-aloitteisuutta ja ongelman ratkaisukykyä. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Iloinen hymy, myönteinen asenne ja avoin mieli on meillä plussaa. Lisäpisteitä saat suoritetusta LOVe-lääkeluvasta ja kokemuksesta vanhustyössä. Työskentelemme suurimmilta osin sisätiloissa. Ajokortille tai omalle autolle ei ole tarvetta.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan tarpeidesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.

Työsuhde-etuina tarjoamme:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortti edullisempiin bussimatkoihin.
- Tyky-ranneke Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Haluatko tietää lisää? Lue tarkemmin tehtäväkuvasta ja kotihoidosta www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lähijohtaja Nina Kivelä p. 050 328 1008 nina.kivela@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Lehmusvalkama

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Karviaiskatu 7, 20720 Turku

Rekommenderade jobb