Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Arvostamme hyviä ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi pidämme tärkeänä oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Eduksi luemme suoritetun LOVe-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostuksen kehittää hoitotyötä kanssamme.

Etsimme Martin kotihoitoon, Aurajoen rantaan sijoittuvaan Elenan, Emilian, Vivin ja Juhon tiimiin positiivista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lähihoitajaa. Martin kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, toimistomme vieressä pysähtyy viisi eri bussilinjaa, myös parkkipaikkoja on runsaasti toimiston lähettyvillä.

Martin kotihoidon alue on pieni, kompakti ja toimistomme sijaitsee keskellä tätä viihtyisää asuinaluetta. Meillä ei tarvita autoa alueella liikkumiseen, vaan kuljemme kävellen ja pyörällä. Martin kotihoito tunnetaan tiiviistä, sitoutuneesta ja kannustavasta työyhteisöstä. Panostamme hyvään perehdytykseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Tea Sundin p. 044 907 4776, tea.sundin@turku.fi
Ajalla 16.-22.11.2020 tiedusteluihin vastaa sijaiseni Henrika Merenlehto samasta puhelinnumerosta, henrika.merenlehto@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Martti
Osoite: Martinkatu 12, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.