test

Lähihoitaja (kotihoito, Multia)

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Multian kotihoidon alueelle. Haemme vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Työ on jaksotyötä ja pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Käytämme työvuorosuunnittelussa autonomista työvuorosuunnittelua.

Kotihoidon alueellamme toteutetaan kuntouttavaa työotetta. Asiakasmäärä on noin 40 henkilöä. Jokaisen asiakkaan tilanne arvioidaan yksilöllisesti ja pyritään löytämään hänen tilanteeseensa parhaat ratkaisut. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme selviävät mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Tehtävänämme on myös turvata kotona asuminen silloin, kun asiakkaan toimintakyky on siinä määrin alentunut, että arjesta ja päivittäisistä toiminnoista selviytyminen on vaikeaa. Asiakasta aktivoidaan mukaan päivittäisten toimintojen hoitamiseen asiakkaan voimavarojen suhteen.

Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen. Järjestämme uudelle tulijalle perehdytystä ja kollegat auttavat sinua myös tarvittaessa.

Yksikössämme työskentelee tukenasi lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja yksikön palveluvastaava. Yksikössämme on tiivis työyhteisö, jonka oppii tuntemaan nopeasti. Työntekijöiden vaihtuvuus on ollut todella pientä pidemmän aikaa. Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Kotihoidossa käytössämme on myös mobiilisovellus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävään edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään.

Kotihoidossa edellytämme oman auton käyttöä.

Toivomme, että sinulla on LOVE-tentti suoritettuna (on myös mahdollista suorittaa se meillä heti työn alkaessa).

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja
palveluvastaava Susanna Rasinmäki
p. 014 2481 281
susanna.rasinmaki(at)hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan