Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään iloista ja palvelualtista asennetta sekä yhteistyökykyä.

Eduksi luetaan Love lääkehoitolupa (Lop + PKV, Kipu I, Ger I ja II) sekä ajokortti ja omanauton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn, jossa kehityt ammattilaisena sekä mukavan työyhteisön jossa arvostetaan sinua ja työtäsi.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut/kotiin-annettavat-palvelut/kotihoito

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Elina Laaksonen p. 050 556 7451, elina.laaksonen@turku.fi / Jani Ilmonen p. 050 556 7451, jani.ilmonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Nummi-Halinen
Osoite: Töykkälänkatu 22, 20540 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.