Lähihoitaja: kotihoito, Nurmes (ID4284) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana LÄHIHOITAJAN tehtäviä.

Vahvistamme nyt joukkoja ja haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Tule tekemään merkityksellistä työtä Nurmeksen kotihoitoon. Kotihoidon tiimejä on neljä, joista yksi sijaitsee Valtimolla. Tehtäviä täytämme sopivien henkilöiden löytyessä.

Henkilökuntamme odottaa uusia työkavereita tekijöiden joukkoon - Oletko sinä yksi heistä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Nurmeksen kotihoidossa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Luemme eduksi kokemuksen vanhustyöstä, Mediatri-potilastietojärjestelmän tuntemuksen, kehittämismyönteisyyden ja positiivisen elämänasenteen!

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Työtehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Autamme sinua tarvittaessa asuntoasioissa.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Arja Kurkivuori-Kejonen, arja.kurkivuori-kejonen@siunsote.fi p. 013 330 6644.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 28.5.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4284
  • 9.3.2021 - 31.12.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb