Miten toimii Keusoten kotihoito?

Keusoten kotihoidon tavoitteena on, että ikääntyvät asiakkaat saavat vuoden jokaisena päivänä laadukasta hoitoa ja kotona asuminen on turvallista.

Kotihoidon toimintatapaa sekä -kulttuuria kehitetään koko ajan. Uutena mallina meillä on aloittanut resurssienhallinnan yksikkö.

Tiedät varmasti mitä työ on kotihoidossa. Se on asiakaslähtöistä hoitotyötä, jossa ilman positiivista työotetta tai huumoria ei pärjää. Kotihoidon työntekijät ovat sydämellisiä, joille ikäihmisten kohtaaminen on tärkeää. Työkulttuuri kotihoidossa rakentuu itse- ja yhteisöohjautuvuuden ympärille, tutustu vaikka tämä linkin kautta, muutos on totta ja se on tehty työntekijöiden viihtyvyyttä varten.

Me Nurmijärvellä tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tule osaksi Nurmijärven kotihoitoa!

Tutustu työhön ja hae tehtävää 17.6.2021 klo 14.00. mennessä.

  • Olemme Sinuun yhteydessä hakemuksen jätön jälkeen
  • Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi
Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen.

Kotihoidon lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työ mahdollistaaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön, mutta vaatii itsenäistä työskentelyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työ tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin.

Nurmijärven kotihoito jakautuu useampaan tiimiin Klaukkalan, Rajamäen sekä Kirkonkylän tiimeissä.

  • Osoitteet: Vaskomäentie Klaukkala, Heikkarinkuja Kirkonkylä, Ylisjoentie ja Ratakuja Rajamäki
Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja pääset mukaan yhteisöohjautuvan tiimimme kehittämiseen Keusoten uudistuvassa kotihoidossa.

Tehtävässä tarvitaan taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sitoutumista itseohjautuvuuden kehittämiseen, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja.

  • Kelpoisuusehtona edellytämme tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkintoa.
  • Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, huomioimme myös opiskelijat joilla tarvittava osaaminen
Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja haastattelemme teamsin välityksellä. Olemme jatkaneet hakuaikaa.
  • alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
  • meillä on tarjota myös sijaisuuksia
Lisätiedot & yhteydenotot: Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on vakituisessa kuusi kuukautta ja määräaikaisessa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
_____________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Kaija Sund, puh. 050 497 1665, kaija.sund@keusote.fi
kotihoidon esimies Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb