Pitäisitkö monipuolisesta ja itsenäisestä työstä, jossa saat työyhteisöstä vahvan tuen?

Vahvistamme Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä kotihoidon joukkoamme, jonka vuoksi palkkaamme lisää LÄHIHOITAJIA vakituisiin tehtäviin Lahden ja ympäristökuntien eri alueille.

Tykkäisitkö työskennellä kaupungin sykkeessä vai ympäristökuntien upeissa järvi- tai maalaismaisemissa? Lahden alueella on mahdollisuus esittää toive, haluaako työskennellä kävellen Keskustan, Möysän vai Paavolan alueella tai autoillen kaupunkialueella Ahtialan, Aseman, Jalkarannan, Mukkulan vai Sataman alueella, Nastolassa vaiko kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikössä. Ympäristökunnista vaihtoehtoina ovat Hollola, Kärkölä, Orimattila, Myrskylä/Pukkila, Asikkala, Padasjoki, Hartola tai Iitti.

Etsimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut kotihoitotyöstä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Lähihoitajamme tekevät monipuolisesti sairaanhoidollisia tehtäviä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia. Käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Saat meiltä mukavan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja suuren työnantajan henkilöstöedut sekä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä. Hakulomakkeessa voit mainita alueet joihin haet.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15950 Lahti

Rekommenderade jobb