Lähihoitaja, kotihoito - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Hollolan kotihoitoon.

Lähihoitajana työsi kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Tehtäviin kuuluvat hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävät. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kotihoitotyössä hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä. Edellytämme, että sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme sinulle eduksi.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävää voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla opinnot ovat loppusuoralla.

Hakuaikaa on jatkettu 31.5.2019 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme sijaisen heti sopivan löydyttyä.

Läs mer

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Tuija Ketomaa
puh. 044 780 1380
tuija.ketomaa@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola 1
Adress: Tarmontie 6, 15860 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren